Torna l’Unitennis: el Circuit de Tennis Universitari de Catalunya!

Torna l’Unitennis: el Circuit de Tennis Universitari de Catalunya!

La primera prova es disputarà del 24 al 28 d’octubre al CMT Vall d’Hebron

Amb l'objectiu de fomentar el tennis universitari a Catalunya, cada any se celebra el circuit de tennis dedicat als membres de la comunitat universitària. Aquesta iniciativa és promoguda per l'Esport Català Universitari (ECU) i compta amb la participació de les 12 universitats catalanes (UB, UAO, UAB, UdG, URV, UdL, UOC, UPC, UPF, URL, UIC i UVIC-UCC), així com amb el suport de la Federació Catalana i dels clubs de tennis de Catalunya.

Dins del circuit Unitennis, trobem els Campionats de Catalunya Universitaris de Tennis (CCU24), tant en modalitat individual com en dobles.

Qui pot participar?

Jugadors/es de tennis membres de la comunitat universitària. Alumnes actuals de qualsevol universitat catalana o centre adscrit (matriculats pel curs 2023/2024), així com el professorat i el PAS. Jugadors/es de tennis simpatitzants d'una Universitat i majors d'edat (18-29 anys). I alumnes de qualsevol universitat catalana o centre adscrit (matriculats pel curs 2023/2024), professorat i PAS per al CCU24.

Es requereix que els i les jugadors/es estiguin afiliats a la FCT amb una llicència vàlida. Aquells amb llicència nacional també poden participar. Aquells amb llicència estrangera han de gestionar la llicència a través de la FCT.

Calendari del Circuit i Seus

  • Octubre: del 24/10 al 28/10 - CMT VALL D’HEBRON 
  • Novembre: del 14/11 al 18/11 - EMILIO SANCHEZ ACADEMY 
  • Gener/Febrer: del 30/01 al 03/02 - CT BARCELONA TEIA 
  • Febrer/Març: del 26/02 al 01/03 - CMT VALL D’HEBRON (CCU24) 
  • Abril: del 09/04 al 13/04 - CLUB TENNIS I PADEL HOSPITALET 

Inscripcions

Les proves del circuit seran publicades a la pàgina web de la FCT.

Per a més informació, es poden consultar els detalls addicionals a través de la pàgina web de la FCT o consulteu el reglament. Us hi esperem!