Escalfem motors pel pròxim curs a les Jornades de l'Esport Català Universitari 2023!

Escalfem motors pel pròxim curs a les Jornades de l'Esport Català Universitari 2023!

Donem el tret de sortida als Campionats de Catalunya Universitaris, coordinats per la Universitat Pompeu Fabra.

Les Jornades ECU tindran lloc a la vila Esportiva de Mataró els propers 3, 4 i 5 de juliol. Aquesta reunió anual, coneguda com a Jornades Tècniques i Directives de l'Esport Català Universitari, se celebrarà a les instal·lacions del TecnoCampus de Mataró, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra amb la participació de les 12 universitats catalanes i acompanyades de la Secretaria General de l'Esport. Les jornades tenen com a objectiu unificar criteris davant de noves realitats, nous reptes i noves oportunitats per al curs 2023/2024.

L'ordre del dia per als tres dies de les jornades inclou una visita guiada a les instal·lacions del Tecnocampus, així com valoracions sobre la coordinació entre la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Lleida, revisió de convenis amb entitats com La Xarxa, Adidas, Gaudium i Reebook, i un debat sobre criteris de selecció d'esportistes per als Campionats d'Espanya Universitaris.

Les jornades també proporcionaran espai per a la revisió i actualització de la normativa de l'Esport Català Universitari, així com per abordar temes com la coordinació de l'organització per al curs 2023/2024, la sortida internacional d'esportistes universitaris, la cooperació amb altres entitats i federacions, la promoció de l'esport femení, el 10è aniversari de la Unirun i el suport continuat a l'entitat ECU.

La jornada final inclourà una important reunió amb les responsables de l'Observatori Català de l'Esport i un espai dedicat a la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes jornades seran un punt de trobada clau per als agents implicats en l'esport universitari català, establint una base sòlida per a la cooperació i el desenvolupament de futures oportunitats esportives per als estudiants universitaris de tot el país.