La Sala d’Actes de la UdL va acollir el tancament dels CCU’23

La Sala d’Actes de la UdL va acollir el tancament dels CCU’23

L’Acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris posa fi a la gran temporada 22-23.

El passat 27 de juny de 2023, es va celebrar l'acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 a l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. L'esdeveniment va comptar amb la participació de destacades personalitats de l'àmbit polític, universitari i esportiu de Catalunya.

La cerimònia va començar amb la benvinguda a càrrec del Dr. Joan Busqueta Riu, Vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, de Joan Talarn Gilabert President de la Diputació de Lleida i de Lourdes Ravetllat de la Generalitat de Catalunya. A més, es va expressar el reconeixement i agraïment a la Paer en cap de Balaguer, la Sra. Lorena González per ser la Vila Esportiva Universitària 2023, a la Sra. Anna Caula Paretas, Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, al Govern d'Andorra, Ministeri de Cultura, Joventut i Esport, pel seu suport a la projecció exterior de l'Esport Català Universitari, així com a Vallfogona de Balaguer i Igualada, com a subseus dels CCU’23. D’altra banda, es van agrair a les empreses i entitats que han mostrat el seu suport als campionats d’enguany.

Els Campionats de Catalunya Universitaris van comptar amb una destacada participació, amb un total de 8.810 participants, distribuïts de manera equilibrada entre homes i dones. Aquestes xifres representen una recuperació notable respecte als nivells previs a la pandèmia, reflectint l'entusiasme i l'interès de la comunitat universitària per l'esport.

Durant l'acte de cloenda, es va realitzar el relleu de coordinació als pròxims organitzadors dels Campionats de Catalunya Universitaris. El Dr. Sergi Torner Castells, Vicerector de Planificació Acadèmica i Estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), va assumir aquesta responsabilitat, mentre que Balaguer, va passar el testimoni de Vila Esportiva Universitària 2024 a la ciutat de Mataró.

A més, es van lliurar els premis als millors esportistes en les categories d'Unitennis, Lliga de Curses Populars, Seleccions Catalanes i Campionats de Catalunya Universitaris. En particular, volem destacar els esportistes Anna Puig i Miquel Domenech, ambdós estudiants de la Universitat de Barcelona, reconeguts com a Millors Esportistes Absoluts dels Campionats de Catalunya Universitaris.

El final dels Campionats de Catalunya Universitaris ha marcat un punt culminant de l'esport universitari a Catalunya, demostrant el talent i la dedicació dels esportistes / estudiants. Agraïm a tots els participants, organitzadors i col·laboradors per fer d'aquest esdeveniment un èxit rotund.

Ha sigut tot un plaer, fins al curs vinent!