Afanyeu-vos i inscriviu-vos al CCU23 de Vòlei Platja que es disputarà el 23 i 24 de març!

Afanyeu-vos i inscriviu-vos al CCU23 de Vòlei Platja que es disputarà el 23 i 24 de març!

El BSC Premia de Dalt acollirà el campionat de vòlei platja organitzat per la UPC i el CV Premià de Dalt per als estudiants i membres les universitats catalanes.

La Universitat Politècnica de Catalunya i el CV Premià de Dalt s'uneixen per organitzar el campionat universitari de vòlei platja, que tindrà lloc el dijous 23 i el divendres 24 de març del 2023 al BSC Premia de Dalt. L’acreditació es començarà a les 9 h i la competició començarà a les 9:15 h. Està previst que la cerimònia de lliurament de premis es dugui a terme a les 15 h (horari pendent de la participació final).


L'alumnat matriculat durant el curs 2022-2023 i els membres de PAS i PDI de qualsevol universitat catalana o centre adscrit poden participar en el campionat, amb un límit de 2 parelles per universitat i un total de 24 parelles. En el cas que una universitat no tingui 2 parelles, aquestes places quedaran lliures i a disposició d'una altra universitat.


La competició consta de dues modalitats, femenina, que es disputarà el 23 de març, i masculina, que es jugarà el 24 de març. Els partits es jugaran al millor d'un set a 21 punts, sempre amb 2 punts d'avantatge. El format de competició pot variar en funció de les parelles realment presentades. Els equips estaran formats exclusivament per 2 jugadors o jugadores de la mateixa universitat, i cada equip ha de vestir obligatòriament samarreta del mateix color i numerada. 

Inscripcions


El termini per formalitzar la inscripció al Servei d'Esports de la vostra universitat és fins al dimarts 21 de març a les 14 h.


La Direcció Tècnica publicarà el sistema de competició un cop tancada la inscripció. Per a més informació, els interessats i les interessades poden consultar el reglament de la prova.