Fins a 33 universitaris es van disputar el pòdium del CCU23 de Golf el 28 de febrer!

Fins a 33 universitaris es van disputar el pòdium del CCU23 de Golf el 28 de febrer!

Els estudiants de les universitats catalanes ho van donar tot durant el Campionat!

El Real Club de Golf El Prat ha estat l'amfitrió de l'esdeveniment CCU23 de Golf que va tenir lloc el passat 28 de febrer, el qual va reunir a 33 jugadors universitaris, 26 nois i 7 noies. El camp va oferir un gran desafiament als jugadors amb el seu disseny tècnic i espectacular paisatge.


En la categoria de hàndicap masculí, Jordi Batet Masana de la Universitat Ramon Llull es va proclamar campió, seguit per Nicolas Feliu Camin també de la URL que va obtenir el segon lloc i Gonzalo Herrero Diaz de la Universitat Abat Oliba CEU que va obtenir el tercer lloc.


En la categoria de hàndicap femení, Carlota Bardaji Felez de la Universitat Internacional de Catalunya es va alçar amb el primer lloc, seguida per Andrea de Sentmenat Rivero de la UAO que va obtenir el segon lloc i Helena Altemir Medir de la Universitat de Barcelona que va obtenir el tercer lloc.


En la categoria Scratch masculí, el campió va ser Vicente Mestre Carceller de la Universitat Abat Oliba CEU, seguit per Nicolas Feliu Camin de la URL i Bruno Camí Hartmann de la Universitat Internacional de Catalunya, que van quedar com a segons classificats.


Finalment, en la categoria Scratch femení, Andrea De Sentmenat Rivero de la UAO es va proclamar campiona, amb el primer lloc, seguida per Carlota Bardaji Felez de la UIC que va aconseguir el segon lloc i Iria Gallardo Picher de la URL que va obtenir el tercer lloc.


El CCU23 de Golf va ser una competició emocionant. Felicitem els campions i a tots els participants per l'excel·lent espectacle esportiu que van oferir.