CCU23 de Taekwondo: els i les taekwondokes ens van oferir una competició molt emocionant!

CCU23 de Taekwondo: els i les taekwondokes ens van oferir una competició molt emocionant!

Els estudiants universitaris catalans van competir en les categories de combat masculí i femení i poomsae al CCU23 de Taekwondo.

El passat dissabte 25 de febrer, el Poliesportiu UPC Campus Nord va acollir el CCU de Taekwondo, una competició que va reunir a destacats esportistes de diferents universitats de Catalunya. Els participants van competir en les categories de COMBAT MASCULÍ, COMBAT FEMENÍ i POOMSAE.

En la categoria de COMBAT MASCULÍ, els guanyadors van ser Unai Flores de la UAB en la categoria -54 KG, Allen Alarcon de la UAB en la categoria -58 KG, Max Thomas de la UPC en la categoria -68 KG, Yonder Peña de la UAB en la categoria -74 KG, Esteve Sandoval de la UPF en la categoria -80 KG, Lluís Mas de la UdL en la categoria -87 KG i Sergi Freixas de la UAB en la categoria +87 KG.

Pel que fa a la categoria de COMBAT FEMENÍ, les guanyadores van ser Laura Campos de la UAB en la categoria -46 KG, Naiara Liñan de la UAB en la categoria -49 KG, Laura Bonals de la UOC en la categoria -53 KG, Judit Merlos de la UAB en la categoria -57 KG i Andrea Bosch de la URL en la categoria -62 KG.

Finalment, en la categoria de POOMSAE, els guanyadors van ser Judit López Blas de la UAB en la categoria Sènior femení, Christian Villar Fenoy de la URL en la categoria Sènior masculí, Laura Valencia German de la UAB en la categoria Promoció femení i Sergi Laurent Sala de la UdG en la categoria Promoció masculí.

L’enhorabona a tots els guanyadors i participants per la seva excel·lent actuació en aquesta competició. Vosaltres feu possible l’esport universitari, esperem que l’hàgiu gaudit, us esperem l’any vinent!