La UPF acull el Campionat de Catalunya Universitari 2023 d'escacs amb gran èxit de convocatòria

La UPF acull el Campionat de Catalunya Universitari 2023 d'escacs amb gran èxit de convocatòria

Més de 120 inscrits en una competició que va deixar clar el talent dels estudiants universitaris en aquest esport

El passat dissabte 25 de febrer es va celebrar al campus de la Ciutadella de la UPF, el Campionat de Catalunya Universitari d'escacs 2023. La competició, que va tenir una participació de més de 120 inscrits, va destacar pel gran nivell de les partides disputades i per l'ambient esportiu que es va viure entre tots els participants.

La competició es va dividir en dos grups: el grup federat i el grup no federat. La classificació final dels jugadors federats no es va decidir fins a l'última ronda, on Albert Castillo de la UAB va acabar en primer lloc, seguit per Ferran Solé i Oriol Serra, tots dos de la UB. Pel que fa als equips, la UB va aconseguir el primer lloc, seguida de la UPF i la UAB.

En el grup de jugadors no federats, el primer lloc va ser per a Victor Fernández de la URL, seguit de Víctor Gutiérrez de la UB i Iman Faraji de la UAB.

El Campionat de Catalunya Universitari d'escacs va ser una gran oportunitat per als estudiants universitaris de demostrar les seves habilitats en aquest esport.