La Selecció Catalana Universitària s’imposa a la Selecció Andorrana per 6 a 0 en l’amistós de futbol

La Selecció Catalana Universitària s’imposa a la Selecció Andorrana per 6 a 0 en l’amistós de futbol

L’Esport Català Universitari ha estat representat per un combinat de jugadors de les universitats que formen part de l’ECU. L’objectiu d’aquest partit entra en el marc de donar a conèixer la seva projecció exterior i el seu talent esportiu.

El pavelló del SAF de la UAB ha estat l’escenari del primer partit internacional de futbol sala de l’any 2023, que ha disputat la selecció catalana universitària sub21, que s’ha enfrontat a la selecció andorrana sub19. Els prolegòmens han estat precedits pels himnes nacionals d’ambdues seleccions i amb el tradicional intercanvi de banderins.

El combinat català ha sortit ben endollat al partit, i al primer minut de joc, s’ha avançat al marcador amb un bon gol, obra de l’estudiant de la UPF Adrià Bosch. La primera part ha mostrat un joc intens per part de les dues seleccions, però les aturades del porter català Guillem Ortís, provinent de la UdL, i l’encert atacant dels universitaris catalans, ha fet que marxessin al descans amb dos gols més a favor, obra de Marc Puig de la UVic. La primera part ha acabat amb un resultat a favor de Catalunya de 3 a 0.

La segona part l’ha seguit dominant Catalunya, i al minut 5 de la represa, una bona contra catalana, l’ha acabat rematant l’atacant de la URL Iago Núñez, que ha fet pujar el 4 a 0 al marcador. A partir d’aquest moment, els catalans han començat a fer llargues jugades de joc de combinació i Pau Muñoz de la UdL i Marc Puig, han fet pujar el cinquè i sisè gol a l’electrònic del pavelló del SAF. Cal destacar, que el combinat andorrà ha disputat un gran partit, en cap cas ha abaixat els braços, i ha seguit lluitant cada pilota com si el partit tornés a començar. Finalment, el partit ha acabat 6 a 0 a favor de Catalunya.

Des de l’ECU volem agrair el suport que ens ha brindat la secretaria general de l’esport i l’activitat física, per portar l’esport català universitari més enllà del territori.