Inici Inscripcions UNIRUN 2021

Inici Inscripcions UNIRUN 2021

Avui s'ha obert el període d'inscripcions de la UNIRUN d'enguany, la cursa per excel·lència de les universitats catalanes.

Avui s'ha obert el període d'inscripcions de la UNIRUN d'enguany, la cursa per excel·lència de les universitats catalanes. L'objectiu principal que persegueix és el d'implicar a les dotze universitats catalanes en una cursa de running popular per tal de fomentar l'esport entre els diferents membres de la comunitat universitària. Aquest objectiu s'ha assolit amb escreix durant sis temporades i, en aquesta setena edició, preveiem que les ganes de sortir al carrer a fer esport i compartir moments de superació amb els companys/es, donades les complicades circumstàncies sanitàries viscudes en els darrers mesos farà, encara més ferma, la implicació de tots els participants.

La UNIRUN tindrà lloc el proper 16 de maig amb sortida i arribada al Parc del Fòrum. El circuit constarà, com de costum, de 5.000 metres i el recorregut del mateix implicarà córrer pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs. Per tal d'evitar aglomeracions i respectar les distàncies de seguretat, la sortida de la cursa serà per grups. Hi haurà un total de 6 sortides espaiades en el temps (cada 20 minuts) i la primera sortida serà a les

9.30 h. Els inscrits podran triar quin horari de sortida prefereixen i el temps límit per a fer la prova serà d'una hora. Per tal d'inscriure's, el corredor/a s'haurà d'identificar prèviament amb alguna de les 12 universitats catalanes (alumne, exalumne, futur alumne, treballador, professor, etc.).

Els premis s'atorgaran en un acte posterior al dia de la cursa (data a determinar) i seran per:

  • Als tres primers classificats absoluts en categoria masculina i femenina.
  • Al primer i primera classificada de cada Universitat.
  • A la Universitat guanyadora.
  • A la Universitat guanyadora en categoria masculina i en categoria femenina.

Cal destacar també que algunes universitats reconeixen aquesta activitat amb crèdits ECTS.

D'altra banda, i no menys important, cal fer èmfasi en el fet que la UNIRUN complirà en tot moment amb el protocol de prevenció Covid-19 per la qual cosa es demanarà a tots els participants arribar una hora abans de la seva hora de sortida per tal de prendre'ls la temperatura, realitzar la higiene de mans i permetre l'ocupació dels diferents calaixos de sortida. També serà obligatori l'ús de la mascareta abans de la sortida i després de l'arribada. Tanmateix es prohibirà l'accés d'acompanyats dels corredors/es, ja que queda prohibida la presència de públic.

Aprofitem l'ocasió per agrair l'organització d'aquest esdeveniment a Gaudium Sport, així com a tots els col·laboradors, patrocinadors, proveïdors i media partners que la fan possible. Tanmateix, agrair també a tots els estudiants participants que fan possible que iniciatives com aquesta quedin arrelades en les tradicions esportives populars de la comunitat universitària catalana.

Per a obtenir més informació i poder formalitzar la inscripció feu clic aquí: http://unirun.cat/inscripcions/