Ja et pots inscriure al CCU23 de Tennis!

Ja et pots inscriure al CCU23 de Tennis!

Del 27 de febrer al 3 de març es disputarà el Campionat de Catalunya Universitari de tennis.

El Servei d’Esports de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Federació Catalana de Tennis (FCT) organitzen i dirigeixen respectivament el Campionat de Catalunya Universitari de Tennis que se celebrarà del 27 de febrer al 3 de març de 2023 a partir de les 9.30 h. El torneig es disputarà a les pistes de tennis olímpiques del CMT Vall d'Hebron de Barcelona.


El CCU de tennis estarà obert a alumnes matriculats en qualsevol universitat catalana o centre adscrit durant el curs 2022-2023, així com al professorat i al personal d'administració i serveis (PAS) de les institucions participants. Els jugadors hauran d’estar afiliats a la FCT i disposar d'una llicència en vigor per poder participar. 

Hi haurà categories femenina, masculina i mixta i cada jugador podrà participar en fins a 2 modalitats. La competició es disputarà en un quadre d'eliminatòries. Els partits individuals es disputaran al millor de 3 sets amb joc decisiu (tie-break) i els de dobles a 2 sets amb un joc decisiu (tie-break) a 10 punts en cas d'un set igual. Un cop finalitzat el campionat es lliuraran medalles als guanyadors.

Et recordem que el CCU23 individual forma part de l’UNITENNIS i que, per tant, puntuarà doble dins del rànquing d'aquest. 

Inscripcions

Per participar, has d’inscriure’t al portal de competició de la FCT i al Servei d’Esports de la teva universitat.

Les inscripcions es tancaran el 20 de febrer a les 23:59 h i tindran un cost de 21 € per a la modalitat individual i de 12 € per parella per a la modalitat de dobles. 

Per a més informació consulta el reglament de la prova.