Obertes les inscripcions del CCU23 de Natació!

Obertes les inscripcions del CCU23 de Natació!

El pròxim 29 de gener tindrà lloc la celebració del CCU de natació d’enguany, no te’l pots perdre!

La Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el Club Natació Barcelona i la Federació Catalana de Natació, organitza el Campionat Universitari de Natació el diumenge 29 de gener de 2023. L'esdeveniment tindrà lloc al Club Natació Barcelona, ubicat al Pg. De Joan Borbó 93 de Barcelona, i es desenvoluparà de 8:30 h a 13:30 h.

Podran participar en aquest campionat els alumnes matriculats en qualsevol universitat catalana o centre adscrit.

Cada participant tindrà un límit de tres proves individuals i dues proves de relleus 4 x 50 estils, 4 x 50 lliures, 4 x 50 estils mixt i 4 x 50 lliures mixt.

El campionat inclou premis individuals per als tres primers classificats o les tres primeres classificades de cada prova, així com un trofeu per a les tres primeres universitats classificades. Tots els participants rebran una samarreta de l'ECU 2022!

Inscripcions

Les inscripcions es poden formalitzar a través del Servei d'Esports de la mateixa universitat abans del dijous 19 de gener de 2023 a les 14 h. 

També es poden fer a través de la plataforma de la Federació Catalana de Natació per aquells participants amb llicència federativa, des del 28 de desembre fins al 19 de gener.

Per a més informació consulta el reglament a la web de l’ECU.