Escalfem motors per a La Zurich Marató Barcelona

Escalfem motors per a La Zurich Marató Barcelona

Ja et pots inscriure a La Zurich Marató, el CCU de marató que tindrà lloc el 19 de març de 2023 a Barcelona.

Un any més Barcelona acull la Zurich Marató, un dels esdeveniments més multitudinaris i internacionals del running a Barcelona i alhora, el CCU de marató. 


La Zurich Marató tindrà lloc el diumenge 19 de març del 2023 a l’Avinguda Maria Cristina, tocant a la Font de Montjuïc. La sortida serà a les 8:00 h i la distància a recórrer serà de 42,195 km.


L’organització i direcció tècnica de l’esdeveniment és impulsada per un Comitè Promotor compost per: l'Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme, Turisme de Barcelona i Corredors.cat. La coordinació universitària va a càrrec de la UIC Barcelona.

Podran participar al CCU tots els membres de la comunitat universitària de les universitats catalanes o centres adscrits (alumnes matriculats en els cursos 2022-2023, professorat i PAS).

Inscripcions

Els participants que vulguin optar a la classificació universitària han de formalitzar la inscripció a la web de Zurich Marató de Barcelona i comunicar-ho al Servei d’Esports de la seva universitat abans del 12 de març o fi d’inscripcions.

Tingueu en compte que els dorsals es recolliran durant el divendres i dissabte previ al dia de la carrera en la Expo Sports, i caldrà ensenyar el mail amb el número de dorsal i un document identificatiu oficial per obtenir-lo.

Per a més informació, consulteu el reglament.

Us animem a participar-hi!