Ja estan obertes les inscripcions per la Unirun 2023!

Ja estan obertes les inscripcions per la Unirun 2023!

Inscriu-te a la 9a edició de la Unirun, que tindrà lloc el diumenge 5 de març de 2023 a les 9.30 hores.

Arriba la Unirun! Una cursa atlètica de 5000 metres impulsada per les 12 Universitats catalanes unides a través de l’Esport Català Universitari, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l'Activitat Física i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.


Hi haurà premis per al primer classificat i primera classificada de cada Universitat, per a la Universitat guanyadora i per a la Universitat guanyadora en categoria femenina i en categoria masculina.

La suma de les posicions dels 10 millors homes i les 10 millors dones de cada equip revelarà la Universitat guanyadora en categoria masculina i la Universitat guanyadora en categoria femenina.

Per a les classificacions individuals es tindrà en compte el temps per ordre d'arribada i per a conèixer les Universitats guanyadores es tindrà en compte el temps real.

Crèdits ECTS

Algunes Universitats reconeixen aquesta activitat com a ECTS. Els alumnes de les Universitats catalanes interessats podeu consultar el reconeixement acadèmic de la participació a la Unirun al Servei d'Esports de la mateixa Universitat.

Inscripcions 

Us podeu inscriure omplint aquest formulari

Amb la inscripció cada participant rebrà una samarreta tècnica, un dorsal i un xip, en cas de no tenir xip groc propi. Farà falta la presentació del resguard de la inscripció i un document identificatiu oficial per a la recollida del dorsal, xip i samarreta. La recollida es farà:

Lloc: A determinar

Data i hora:

  • Divendres 3 de març, de 10 h a 20 h.

  • Dissabte 4 de març, de 10 h a 20 h.

  • Diumenge 5 de març, de 8 h a 9 h.


Només els participants de les Universitats de Vic, Girona, Tarragona, Lleida i els que visquin fora de la província de Barcelona, podran retirar el dorsal el mateix dia de la prova, el dia 5 de març, de 8 h a 9 h, al lloc habilitat per fer-ho, al Parc del Fòrum.


Per a més informació consulteu la web de la cursa. Us animem a participar-hi!