L'AJUNTAMENT DE BALAGUER OBRE EL TELÓ DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS 2023 I CCU23

L'AJUNTAMENT DE BALAGUER OBRE EL TELÓ DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS 2023 I CCU23

Els Campionats de Catalunya Universitaris per equips van quedar inaugurats oficialment el passat dilluns 14 de novembre, en l'acte que va tenir lloc a l'Ajuntament de Balaguer.

El conjunt d'Universitats que forma part l'ECU (Esport Català Universitari), van estar encapçalats per la Secretària d'Esports i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Anna Caula, el rector de la UdL, Jaume Puy, el rector de la UB, Joan Guàrdia, el vicerector de la UdL, Joan Josep Busqueta, el Paer en Cap de Balaguer, el Sr. Jordi Ignasi Vidal i el President de la Diputació de Lleida, sr. Joan Talarn.


En l'acte es va oficialitzar la ciutat de Balaguer, com a Vila Esportiva Universitària 2023, i les viles col·laboradores, Vallfogona i Balaguer, seu on es disputarà el futbol, i Igualada, on es disputarà el Rugbi. Alhora es van presentar els pavellons i equipaments de Balaguer, on es disputaran els esports d'equip.


Cal agrair la presència dels voluntaris dels CCU23, que venen de l'Institut Almatà de Balaguer i que en tot moment van ajudar tant en la logística de l'acte, com en totes les accions que comportaran els CCU23 durant aquesta temporada.


Des de l'ECU, desitgem que els CCU 2023 siguin tot un èxit de competitivitat, fair play i emoció.


A gaudir tots i totes dels CCU!