ZURICH MARATÓ BARCELONA | CCU 2022

ZURICH MARATÓ BARCELONA | CCU 2022

El 8 de maig l’Avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona es prepara per celebrar el Zurich Marató, el CCU de marató, de fins a 42,195 km.

La Zurich Marató Barcelona serà el Campionat de Catalunya Universitari de  l'especialitat. La Zurich Marató de Barcelona 2022 és impulsada per un Comitè Promotor compost per quatre institucions i entitats: l’Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, Turisme de Barcelona i Corredors.cat. L’organització tècnica és duia a terme per UTE ASO RPM i la coordinació universitària per UIC Barcelona.


La marató comença a les 8 del matí del dia 8 de maig a l'Avinguda Reina Maria Cristina, a Plaça Espanya, i es desenvolupa al voltant de tota la ciutat de Barcelona. Els participants tindran accés a guarda-roba, servei mèdic i punts que oferiran aigua i menjar.


La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas,  s'haurà de tenir divuit anys complerts el dia de la celebració de la prova. Es realitzaran diferents classificacions, tant en categoria  masculina com femenina, d'acord amb l'any de naixement. 

Inscripcions 

Els participants que vulguin optar a la classificació universitària poden formalitzar la inscripció de dues maneres:

  1. Inscripció directa a la web (www.zurichmaratobarcelona.es)

  2. Inscripció al Servei d’Esports de la seva universitat.


Per més informació consulteu el reglament.