ATLETISME | CCU 2022

ATLETISME | CCU 2022

El dissabte 23 d’abril de 2022 la Universitat de Lleida organitza el campionat universitari d'atletisme a la pista municipal ¨Les Basses¨.

Aquesta prova se celebrarà a la pista municipal d’atletisme “Les Basses” de Lleida, al Parc Alcalde Pons. La Universitat de Lleida organitza, per encàrrec de l’Esport Català Universitari, el Campionat de Catalunya Universitari d’Atletisme. La competició compta amb la direcció tècnica del club Lleida Unió Atlètica, l’arbitratge de la Federació Catalana d’Atletisme i la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

De la mateixa forma que a les altres competicions d’esports individuals, hi poden participar alumnes matriculats durant el curs 2021-2022, membres de professorat i equips de gestió de qualsevol universitat catalana o centre adscrit, sense límit de participants per universitat en cada categoria individual. També hi poden participar aquells/aquelles atletes federats/federades que no siguin universitaris. El campionat comptarà amb un seguit de proves les quals s'hauran d’escollir entre tres per alumne. 

Inscripcions

Per formalitzar la inscripció caldrà inscriure’s al Servei d’Esports de la mateixa universitat abans del 21 d’abril a les 14 h (en el cas dels esportistes federats/des), en el cas de no estar federats la inscripció al Servei d’Esports s’haurà d’efectuar abans del dia 19 d’abril a les 15 h. Els federats han de fer una doble inscripció a la RFEA (Real FEderación Española de Atletismo) fins el 19 d'abril i al Servei d'Esports.

Consulteu més informació sobre la inscripció al reglament de la prova.