BTT Marató i Cronoescalada | CCU 2022

BTT Marató i Cronoescalada | CCU 2022

Dissabte 2 d’abril tindrà lloc la competició de Cronoescalada i diumenge 3 d’abril la BTT Marató.

Aquesta edició dels esports individuals incorpora noves proves com la BTT Marató i la Cronoescalada que es desenvoluparan a Algerri (Lleida) el 2 i 3 d’abril. Aquestes dues competicions s’engloben dins de la Marxa BTT Secans de la Noguera. 

La Universitat de Lleida i el Club Esportiu Algerri estan a càrrec de l’organització i la direcció tècnica de la prova, en la que poden participar tots els membres, estudiants, PAS i PDI de les dotze universitats catalanes. 

Les tres proves amb classificació universitària CCU 2022 tenen categoria femenina i masculina i són les següents: 


  • Cronoescalada: dissabte 2 d’abril (10 km amb 432 m d+). La prova començarà a les 10 h i el recorregut serà des d’Algerri fins a l’ermita de Cérvoles. Es tracta d’una prova cronometrada en bicicleta BTT, això vol dir que els camins estaran tancats al trànsit durant el transcurs de la competició. 

  • Marxa La Cérvola: diumenge 3 d’abril (70 km amb 2090 m d+). Prova cronometrada i oberta al trànsit de vehicles en les vies de comunicació. 

  • Marxa La Guineu: diumenge 3 d’abril (38 km amb 1100 m d+). Prova cronometrada i oberta al trànsit de vehicles en les vies de comunicació. 


Inscripcions 

Cada competidor ha de formalitzar dues inscripcions, una al web del Club Esportiu Algerri i una altra al Servei d’Esports de la seva universitat fins divendres 25 de març a les 14 h. La data límit per fer la inscripció és el 30 de març. Consulteu més informació al reglament de la prova i al web del Club Esportiu Algerri.