Ja pots inscriure't al Campionat de Catalunya Universitari de CrossFit!

Ja pots inscriure't al Campionat de Catalunya Universitari de CrossFit!

No pots perdre’t el CCU24 de CrossFit que se celebrarà a Grit House CrossFit Sant Martí.

El dissabte 4 de maig de 2024, els universitaris aficionats al CrossFit es reuniran a GRIT House CrossFit Sant Martí, situat al carrer Cristobal de Moura, Barcelona, per disputar el Campionat de Catalunya Universitari de CrossFit, organitzat per Wodcelona amb la direcció tècnica de GRIT Programming i Limited Edition Athletes.

Els atletes universitaris i el personal docent tindran l'oportunitat de competir en dues categories: RX i Open. 

La categoria RX està dissenyada per a atletes experimentats que dominen una àmplia gamma de moviments bàsics, mentre que la categoria Open està destinada als principiants o aquells amb menys experiència en l'esport. A més, es disposarà d'una categoria adaptada per a atletes amb discapacitats intel·lectuals, sensorials o físiques.

La jornada de competició començarà a les 15:00 hores. Els horaris de competició es publicaran el dilluns 29 d'abril, juntament amb l'assignació de carrils i torns per a cada participant.

L'esdeveniment està obert a la participació d'estudiants matriculats durant el curs 2023-2024, membres del professorat, i equips de gestió de qualsevol universitat catalana o centre adscrit.

INSCRIPCIONS

Amb inscripcions obertes fins al divendres 26 d'abril a través del lloc web de la competició, els participants han de formalitzar la seva inscripció com a part d'una universitat catalana. 

El cost d'inscripció és de 30 €.

Per a més informació, consulteu el reglament de la competició.