Inscripcions obertes al CCU de BTT-XCO!

Inscripcions obertes al CCU de BTT-XCO!

Vilajuïga acollirà el Campionat de Catalunya Universitari de BTT Raid XCO.

El dissabte 11 de maig de 2024, el municipi de Vilajuïga serà l'escenari del CCU de BTT en la modalitat Raid XCO. La prova tindrà lloc al Poliesportiu de Vilajuïga a les 16 h.


Aquesta competició està organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Ciclisme, el Vilajuïga Club Ciclista, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona i l’Esport Català Universitari.


L'esdeveniment està obert a la participació d'estudiants matriculats durant el curs 2023-2024, membres del professorat, i equips de gestió de qualsevol universitat catalana o centre adscrit.


Inscripcions


Els interessats han de formalitzar la seva inscripció a través de la web oficial de la cursa, seleccionant les categories Elit masculí o femení, i comunicar-ho al servei d'esports de la seva respectiva universitat. Les inscripcions s'obriran l’11 d’abril i finalitzaran el 7 de maig. El preu de la inscripció és de 20 euros i, per aquells corredors que no estiguin federats, serà necessari abonar una assegurança de dia de 3 €.


La Federació Catalana de Ciclisme facilitarà un xip de cronometratge a tots aquells participants que no en disposin, assegurant així la precisió en la presa de temps.


Per a més informació sobre la competició, consulteu el reglament de la prova.