Sabadell es Prepara per al Campionat de Catalunya Universitari de Pickleball

Sabadell es Prepara per al Campionat de Catalunya Universitari de Pickleball

Ja pots inscriure't al CCU 2024 fins al 5 d’abril!

La ciutat de Sabadell acollirà el primer CCU de Pickleball. La competició, prevista per al dijous 11 d’abril de 2024, se celebrarà a les instal·lacions de Vila Pickleball, situades al c/Milà i Fontanals 151 - 153.

Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració entre el Servei d’Esports de la Universitat Abat Oliba CEU i Vila Pickleball, obrirà les portes a alumnes PAS i PDI de les 12 universitats catalanes i centres adscrits, que hauran estat matriculats durant el curs 2023/2024. 

La jornada començarà a les 9 h i s'allargarà fins a les 15:30 h, amb una fase prèvia de lligueta seguida per les eliminatòries. La competició adoptarà la reglamentació de la IFP (International Federation of Pickleball).


Inscripcions 


Els interessats a participar hauran de formalitzar la seva inscripció a través del Servei d'Esports de la seva respectiva universitat abans del divendres 5 d’abril a les 12 h. Amb un preu de 6 € per jugador/a, els participants també tindran l'opció de llogar pales el dia de la competició a un preu accessible.


Per a més informació consulteu el reglament de la prova!