Algerri acollirà el Campionat de Catalunya Universitari de BTT Marató i Gravel!

Algerri acollirà el Campionat de Catalunya Universitari de BTT Marató i Gravel!

Ja pots inscriure’t a aquest CCU!

El diumenge 7 d'abril, el Club Esportiu Algerri i el Servei d’Esports de la Universitat de Lleida uniran forces per organitzar una espectacular jornada de BTT Marató i Gravel a Algerri, Lleida. Aquesta competició promet ser un punt de trobada clau per als amants del ciclisme universitari, amb la participació oberta a estudiants, membres del professorat, i personal administratiu i de serveis (PAS) de qualsevol universitat catalana o centre adscrit.


La competició comptarà amb tres emocionants proves: 

  • La Gravel (Montdeví), que es durà a terme el dissabte, amb un recorregut de 10 km i un desnivell positiu de 400 metres; 

  • La Marxa La Cérvola, prevista per al diumenge, amb una distància de 57 km i 1500 metres de desnivell positiu; 

  • I la Marxa La Guineu, també el diumenge, que ofereix un trajecte de 35 km i 800 metres de desnivell positiu. 


Les categories disponibles seran femenina i masculina, i les proves comptaran per a la classificació universitària CCU 2024.


Inscripcions 


Per a garantir la participació, cada competidor haurà de completar dues inscripcions: una directament a través del web del Club Esportiu Algerri i l'altra al Servei d’Esports de la seva universitat, fins a l'1 d'abril de 2024. L'assegurança escolar cobrirà qualsevol eventualitat per als participants menors de 28 anys, mentre que els majors d'aquesta edat hauran de contractar una assegurança personalment.


Per a més informació consulteu el reglament de la prova. Us hi esperem!