Campionat de Catalunya Universitari d’Atletisme 2024: inscripcions obertes!

Campionat de Catalunya Universitari d’Atletisme 2024: inscripcions obertes!

El 23 de març de 2024 se celebrarà el CCU d’Atletisme.

La pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal de l’Hospitalet Nord serà l'escenari del CCU d’atletisme. La Universitat de Barcelona, sota l'encàrrec de l’Esport Català Universitari, organitza el Campionat.


L'esdeveniment, que es desenvoluparà a partir de les 9.30 h, compta amb la participació activa de la Federació Catalana d’Atletisme en la direcció tècnica i arbitratge. El suport essencial del Club L’Hospitalet Atletisme, el Club Esportiu Universitari i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha afavorit la realització d'aquesta competició.


El Campionat de Catalunya Universitari acollirà alumnes matriculats durant el curs 2023-2024, membres de professorat i equips de gestió de qualsevol universitat catalana o centre adscrit. 


Cada participant tindrà l'oportunitat de demostrar la seva habilitat en un màxim de tres proves, afegint emoció i diversitat a aquesta jornada esportiva. Per a més informació consulteu el reglament de la prova. 


Les instruccions per a les inscripcions varien segons la categoria dels participants:


Els atletes amb llicència federativa vigent hauran de formalitzar la seva inscripció en dues parts obligatòries. 

  1. Primerament, han de registrar-se al Servei d’Esports de la seva Universitat abans del divendres 15 de març de 2024 a les 14 h. 

  2. Posteriorment, el seu club ha de completar la inscripció al programa SDP de la Intranet de la RFEA abans del divendres 15 de març de 2024 a les 23:59 h, especificant al camp DORSAL les sigles de la seva universitat.


Els participants sense llicència federativa hauran de: 

  1. Formalitzar la seva inscripció al servei d’esports de la seva Universitat, indicant les dades necessàries, abans del divendres 15 de març de 2024 a les 14 h. 


Els atletes open han de formalitzar la seva inscripció a través dels seus clubs per la intranet de la RFEA fins a les 23.59 hores del dilluns 18 de març. 


És important destacar que els participants en totes les categories han d'abonar la quota d’inscripció en el moment de recollir el dorsal, amb un cost de 5 € per una prova i 7 € per dues o tres proves. Amb aquest procediment clar i detallat, els esperem amb entusiasme en aquest esdeveniment esportiu de primera categoria.