No deixis passar el Campionat de Catalunya de Tir amb Arc 2024, inscriu-te!

No deixis passar el Campionat de Catalunya de Tir amb Arc 2024, inscriu-te!

Se celebrarà el dissabte 16 de març.

El Club Tau de Tir amb Arc, situat al Barri de Sant Salvador, a prop dels Pallaresos, acollirà el Campionat de Catalunya Universitari de Tir amb Arc a l'aire lliure. L'esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana de Tir amb Arc i Esports URV amb la col·laboració del Club Tau de Tir amb Arc.


L'esdeveniment començarà a les 09:30 h amb la concentració dels arquers, acompanyada d'una revisió de material per garantir un entorn segur. Seguidament, a les 10:00 h, s'iniciarà la fase d'escalfaments, proporcionant als participants l'oportunitat de preparar-se físicament i mentalment.


Tots els participants amb llicència d’arquer RFETA matriculats durant el curs 2023-2024, que siguin estudiants de Grau, Màster o Doctorat en qualsevol universitat catalana, estan convidats a participar en el CCU.


La competició seguirà les normatives dels llibres 2 i 3 de World Archery sobre tir a l'aire lliure. La ronda qualificadora consistirà en una sèrie de 36 fletxes a 50 m amb diana de 80 cm completa, seguida de 36 fletxes a 30 m amb diana de 80 cm reduïda.


Inscripcions


Cada arquer ha de realitzar la seva inscripció als serveis d’Esports de la seva universitat, indicant el número de llicència d’arquer. Les inscripcions s'han de tramitar al web ECU i es tancaran el 13 de març de 2024 a les 18 hores. La inscripció és gratuïta.


Per a més informació consulta el reglament de la prova.