Tret de sortida a la segona fase dels Campionats de Catalunya Universitaris d’esports d’equip!

Tret de sortida a la segona fase dels Campionats de Catalunya Universitaris d’esports d’equip!

La ciutat de Mataró acollirà la segona fase dels CCU d’esports d’equip.

Avui, 14 de febrer, i demà, dia 15, tots els ulls estan posats en la Vila esportiva d'enguany, Mataró, on es desenvoluparà amb gran expectació la primera jornada de la segona fase dels Campionats de Catalunya universitaris dels esports d'equip. Les universitats catalanes es disputaran la classificació a la final dels CCU 2024.


En la jornada d'avui podrem gaudir de les següents disciplines esportives: futbol masculí, futbol sala femení i bàsquet femení. El dijous 15, els esports que es jugaran seran  futbol masculí (grup B), rugbi femení i futbol sala masculí.


La setmana que ve, el 21 i 22 de febrer es disputarà la segona jornada de la segona fase, on podrem gaudir de la resta de CCU d’esports d’equip: bàsquet masculí, futbol femení, handbol femení i masculí i voleibol femení i masculí. 


Aquesta segona fase determinarà quins equips avançaran cap a la tan esperada final dels CCU 2024. Les universitats participants ja estan a punt per mostrar tot el seu potencial!


Podeu seguir els resultats en directe a les xarxes socials i a la web de l'ECU a través de https://esportuniversitari.cat/competicions. A per totes, endavant amb l’esport universitari!