Ja et pots inscriure al CCU24 de Cursa de Muntanya que se celebrarà el 28 d'abril!

Ja et pots inscriure al CCU24 de Cursa de Muntanya que se celebrarà el 28 d'abril!

Participa en la Cursa Montescatano a Montcada i Reixac!

El pròxim 28 d'abril a les 9 h a Montcada i Reixac se celebra la Cursa Montescatano i alhora CCU de Cursa de Muntanya. Ha estat organitzat per la Joventut Atlètica Montcada amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i coordinat per la Universitat Pompeu Fabra.


La cursa compta amb dues distàncies. La cursa clàssica de 14,7 km amb un desnivell de +750 m. I la cursa llarga de 21,7 km amb un desnivell de +1200 m.


Hi podran participar els membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits (estudiants matriculats al curs 2023-24, PTGAS i PDI).


Inscripcions


Per participar-hi, cal fer una doble inscripció:


  1. Inscripció directa a la cursa Montescatano.

  2. Inscripció al Servei d’Esports de la teva universitat.


Les inscripcions es realitzaran fins a arribar a la xifra màxima d’inscrits (150 llarga + 200 clàssica) a la pàgina web: www.montescatano.cat. Les universitats comunicaran els seus inscrits a través de la web dels Campionats de Catalunya Universitaris abans del 19 d’abril de 2024.


Per a més informació consulteu el reglament de la prova. 


Amb un recorregut desafiador i paisatges impressionants, la Cursa de Muntanya Montescatano promet ser una oportunitat única pels estudiants universitaris de Catalunya!