Inscriu-te al CCU de Judo 2024 que se celebrarà el 16 de març!

Inscriu-te al CCU de Judo 2024 que se celebrarà el 16 de març!

Tens fins al dia 8 de març per inscriure’t, no t'ho perdis!

El dissabte 16 de març, les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona, el Pavelló UB a l'Avinguda Diagonal 695-701, acolliran el Campionat de Catalunya Universitari de judo, organitzat pel Servei d'Esports UB per delegació de l'ECU, sota la direcció tècnica del Sr. Jose Luis Rodríguez Barreiro del Gimnàs Montserrat.


La competició es desenvoluparà en una sola jornada, amb una durada de 4 minuts per combat. El sistema de competició inclourà lliguetes prèvies o eliminatòria directa amb repesca, segons la quantitat de participants en cada pes. 

L'horari de l'esdeveniment és el següent:


  • 15.00 hores: Control de pes per als pesos masculins de -60, -66, -73, i -81. Seguidament, inici de la competició per a aquests pesos.

  • 16.30 hores: Control de pes per a la resta de pesos masculins i tots els pesos femenins. A partir de les 17.00 hores, començarà la competició per a aquests pesos.


Els participants que podran participar en aquesta competició seran alumnes de qualsevol universitat catalana o centre adscrit matriculats al curs 2023-2024, que hagin obtingut la llicència federativa vigent i comptin amb el corresponent carnet de graus, com a mínim cinturó marró.


Es recorda als participants l'obligatorietat de portar judogui blanc i judogui blau.


Inscripcions 


Les inscripcions s'hauran de dur a terme mitjançant els Serveis d’Esports de cada universitat abans del divendres 8 de març. No es permetrà l'enviament d'inscripcions a través de la Federació Catalana de Judo.


Per a més informació, consulteu el reglament de la prova. No us ho perdeu!