CCU24 de Vela: les 12 universitats catalanes competiran al Port Masnou

CCU24 de Vela: les 12 universitats catalanes competiran al Port Masnou

Participa amb la teva universitat al campionat de Vela!

El 19 de març de 2024 la Base Nàutica del Club Nàutic El Masnou, situada dins del Port Masnou, es convertirà en l'epicentre del Campionat de Catalunya Universitari de Vela. Organitzat pel Servei d'Esports de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i el Club Nàutic El Masnou.

El model de la competició serà mixta per equips. Cada universitat serà representada per una sola tripulació. Les tripulacions, formades per alumnes matriculats durant el curs 2023/2024, professorat i personal d'administració i serveis (PAS), hauran de ser mixtes, amb un mínim de 4 i un màxim de 5 tripulants.

Un dels tripulants serà designat com a Patró durant tot el campionat, i almenys un dels membres ha de tenir la titulació nàutica corresponent per a la sortida i entrada des del port al camp de regates. 

L’horari de la jornada serà el següent:

  • 09:30 h a 10:30 h: Registre de regatistes/tècnics i pesatge de la tripulació.
  • 10:30 h: Reunió tècnics i regatistes.
  • 12:00 h: Senyal d’atenció per a la primera prova.
  • 16:00 h (aprox.): Entrega de premis.

Inscripcions 

Les inscripcions, que es poden fer fins al 2 de febrer, requereixen que tots els membres de la tripulació tinguin una llicència mínima d'un dia de regata, emesa per la Federació Catalana de Vela, amb un cost de 6 € per participant. 

Per a més informació consulteu el reglament

Prepareu-vos per l’emoció del CCU de Vela!