Inscriu-te ara a la 100a edició de l'Allianz Jean Bouin.

Inscriu-te ara a la 100a edició de l'Allianz Jean Bouin.

Aconsegueix crèdits optatius i participa en una de les curses més emblemàtiques!

Com ja bé sabeu, el diumenge 26 de novembre de 2023, l'Allianz Jean Bouin, un esdeveniment esportiu icònic a Catalunya, celebrarà la seva edició número 100. Aquesta emblemàtica cursa, organitzada per Mundo Deportivo en col·laboració amb Zona Vip Events i amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, oferirà dues opcions: la Carrera de 5K i la Carrera de 10K. L'inici serà a les 9:00 h, i els participants recorreran els pintorescos carrers i avingudes de Barcelona, amb sortida i arribada a l'Avinguda Maria Cristina, prometent una experiència única.

Per als estudiants universitaris de les 12 universitats catalanes, aquest esdeveniment és més que una simple cursa. L'Allianz Jean Bouin ha estat reconeguda com el Campionat de Catalunya Universitari de 5K i de 10K, i forma part de la Lliga Universitària de Curses Populars. Això significa que els participants poden guanyar mèrits acadèmics per la seva participació.


Les següents universitats catalanes reconeixen aquesta activitat com a crèdits optatius:


Per participar en aquesta cursa, quan us inscriviu a l'Allianz Jean Bouin de 5K o 10K, marqueu "¿Ets universitari?" i especifiqueu el nom de la vostra universitat en el desplegable que apareixerà durant el procés d'inscripció. Després de la vostra inscripció, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Esports de la vostra universitat, que us guiarà a través del procediment per aconseguir els crèdits optatius i us informarà de la quantitat que podeu obtenir.


Aprofiteu aquesta oportunitat única, no deixeu passar la possibilitat de córrer, competir i, al mateix temps, guanyar crèdits per a la vostra formació universitària. No dubteu a inscriure-us a la 100a Edició de l'Allianz Jean Bouin i formeu part de la història.