Inscripcions obertes per a la Mitja Marató Espirall - Vilafranca!

Inscripcions obertes per a la Mitja Marató Espirall - Vilafranca!

Presentada la Mitja Marató de Vilafranca, seu del Campionat de Catalunya Universitari de MM per quart any consecutiu.

El pròxim diumenge 19 de novembre tindrà lloc la 44a edició de la Mitja Marató Espirall-Vilafranca, que després de dos anys amb afectacions per la pandèmia, l’any passat va tornar al format habitual i va registrar la participació més gran de tota la història de la cursa. La presentació de la Mitja Marató d’enguany s’ha fet aquest dilluns al matí a l'Oficina de Turisme de Vilafranca, a càrrec de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Gemma Romeu; el president de l’AVV Espirall, Antonio Díaz, i Ulpi Roman, director del Servei d'Esports UB, en representació de l’ECU (Esport Universitari Català).


La Mitja Marató, la cursa organitzada conjuntament amb l’AVV de l’Espirall, és la més antiga de les mitges maratons que es realitzen a Catalunya. El seu recorregut clàssic entre Vilafranca i Guardiola de Font-rubí, passant per Les Cabanyes i Vilobí, és la seva identitat més potent i que mostra als corredors el paisatge de vinyes del Penedès. 


Per quarta edició consecutiva, Vilafranca serà la seu del Campionat de Catalunya Universitari de mitja marató, amb participació d’atletes de les 12 universitats catalanes. Enguany aquesta cursa, a més de la Mitja 5K, puntua per la Lliga Universitària de Curses Populars, que engloba un seguit de curses emblemàtiques del país com la Bombers, Jean Bouin i la Unirun. 


“Des de l’Esport Català Universitari animem a tota la comunitat universitària catalana, les de Vilafranca i comarca, especialment als de la flamant Facultat d’Infermeria de la URV a què participin en qualsevol de les dues curses, 5K o 21K.”, declarava Ulpi Roman.


Els i les universitàries que participen en aquestes curses poden obtenir crèdits de lliure elecció, i la participació en categoria universitària és gratuïta, només cal contactar amb el respectiu servei d'esports per inscriure-s'hi.