Universitaris, la Allianz Jean Bouin és molt més que una cursa.

Universitaris, la Allianz Jean Bouin és molt més que una cursa.

Reconeix l’activitat com a crèdits optatius!

Aficionats a l'atletisme de Catalunya, com bé sabeu, el pròxim diumenge 26 de novembre de 2023 teniu una cita amb la a 100a Edició de la Matinal d'Atletisme Allianz Jean Bouin. Tant la cursa de 5K i la de 10K començarà a les 9:00 h amb dues opcions emocionants: la Carrera de 5K i la Carrera de 10K.


Pels estudiants universitaris de qualsevol de les 12 universitats catalanes, participar en la Allianz Jean Bouin de 5K o 10K pot ser més que una simple cursa. Aquesta competició està reconeguda per l'Esport Català Universitari (ECU) i puntua per a la Lliga Universitària de Curses Populars. A més, et permetrà reconèixer l'activitat com a crèdits optatius, d'acord amb la normativa de la teva universitat, en cas que finalitzis amb èxit la carrera Allianz Jean Bouin de 5K o 10K.


A continuació, es detallen les universitats catalanes participants en la iniciativa de reconèixer crèdits optatius per a la Allianz Jean Bouin de 5K i 10K:


Podeu inscriure-us a la Allianz Jean Bouin a través dels següents enllaços:

INSCRIPCIONS 5K

INSCRIPCIONS 10K


Per participar en aquesta iniciativa, quan formalitzis la teva inscripció a la Allianz Jean Bouin de 5K o 10K, simplement marca amb un SÍ la casella "¿Ets universitari?" i indica el nom de la universitat a la qual pertanys en el desplegable que es mostrarà.


Un cop inscrit, posa't en contacte amb el Servei d'Esports de la teva universitat, el qual t'informarà sobre el procediment per a reconèixer l'activitat com a crèdits optatius i la quantitat que pots obtenir.


No deixis passar aquesta oportunitat única de córrer, competir i, al mateix temps, guanyar crèdits per a la teva formació universitària. Inscriviu-vos aviat a la Allianz Jean Bouin i feu història en aquesta 100a Edició.