Afanyeu-vos a inscriure-us al CCU d’Escalada en Bloc!

Afanyeu-vos a inscriure-us al CCU d’Escalada en Bloc!

El Recinte Firal el Sucre de Vic acollirà el Campionat de Catalunya Universitari d’Escalada d’enguany l’11 de novembre.

El pròxim dissabte 11 de novembre de 2023, els aficionats a l'escalada en bloc teniu una cita. El campionat universitari d’Escalada en Bloc tindrà lloc al Recinte Firal el Sucre de Vic, concretament dins del marc de la Fira de Muntanya de Vic. 


Aquest esdeveniment és organitzat conjuntament per la Unió Excursionista de Vic, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Servei d'Esports de la UVic-UCC. 


Aquesta competició està destinada als membres de la comunitat universitària de les 12 universitats catalanes o centres adscrits. 

Si esteu interessats a unir-vos a aquest emocionant esdeveniment, haureu de formalitzar una doble inscripció. 


  • Primerament, heu de realitzar una inscripció i realitzar el pagament corresponent al web http://www.vicfires.cat/fira-de-la-muntanya-2023 (apartat Open Bloc), que té un cost de 14 €. 

  • A més, heu de registrar-vos al Servei d'Esports de la vostra pròpia universitat. 


Les categories d'aquesta competició inclouen tant la femenina com la masculina. L'entrega de les medalles universitàries en aquestes categories tindrà lloc aproximadament entre les 17 i les 18 h, una vegada hagi acabat la fase regular de la competició. 


La jornada està prevista per a ser més que escalada en bloc! La competició serà amenitzada per un DJ, foodtrucks i concerts fins a les 24 h.


Per obtenir més informació sobre aquest esdeveniment, podeu consultar el compte d'Instagram @openblocvic. 


Us hi esperem!