Arriba de nou el Pàdel universitari: UNIPÀDEL 2024!

Arriba de nou el Pàdel universitari: UNIPÀDEL 2024!

La primera prova del circuit universitari serà el 18 i 19 de novembre al Club Natació Sabadell – Can Llong.

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) i l'Esport Català Universitari (ECU) s'uneixen un any més per fer realitat l’UNIPÀDEL. Una emocionant oportunitat per als amants del pàdel i la comunitat universitària catalana. 


Aquest esdeveniment té com a objectiu principal fomentar i difondre la pràctica del pàdel entre els estudiants universitaris de Catalunya. El Circuit UNIPÀDEL inclourà diverses proves, oferint emocionants competicions en les categories femenina, masculina i mixta. Cada jugador o jugadora tindrà l'oportunitat de participar en dues categories.


Les proves del Circuit UNIPÀDEL estan obertes a tota la comunitat universitària, incloent-hi estudiants, Personal d’Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i d’Investigació (PDI). A més, és important destacar que les parelles de joc poden ser formades per membres de diferents universitats, fomentant així la interacció i l'esperit esportiu entre les institucions acadèmiques.


Per a aquells que desitgin unir-se a aquest emocionant esdeveniment, és necessari estar afiliat a la FCP i disposar d'una llicència en vigor expedit per la mateixa federació.


Les dates de les proves són les següents:


  • La primera prova tindrà lloc al Club Natació Sabadell – Can Llong els dies 18 i 19 de novembre.

  • La segona prova tindrà lloc al Pàdel Indoor DIR Sant Cugat els dies 24 i 25 de febrer.

  • El Campionat de Catalunya Universitari de Pàdel 2024, que se celebrarà a Tot Pàdel Play els dies 20 i 21 de març. Consulta el reglament de la prova en aquest enllaç. 


Inscripcions 


Si desitges obtenir més informació sobre el reglament del circuit universitari, realitzar inscripcions o conèixer altres detalls rellevants, et convidem a visitar els enllaços adjunts. També pots consultar tota la informació relacionada amb el Circuit Català de Pàdel Universitari a través del web de la Federació


No et perdis aquesta oportunitat única de ser part d'un emocionant esdeveniment esportiu i representar la teva universitat en el món del pàdel. Us esperem a tots a la pista!