Torna l'Allianz Jean Bouin!

Torna l'Allianz Jean Bouin!

Aquest any se celebra l’edició 100, inscriu-te i forma part de la història.

Mundo Deportivo, en col·laboració amb l'empresa Zona Vip Events i amb l'assessoria de la Federació Catalana d'Atletisme, organitza la 100a Edició de la Matinal d'Atletisme Allianz Jean Bouin, que se celebrarà el diumenge 26 de novembre de 2023, amb inici a les 9:00 h amb la Carrera 5K i 10K. 


L'Allianz Jean Bouin tindrà lloc als pintorescos carrers i avingudes de la ciutat de Barcelona, amb sortida i arribada a l'Avinguda Maria Cristina, oferint una experiència única per als participants.


Si ets estudiant universitari a alguna de les 12 universitats catalanes, tens una raó més per apuntar-te a l'emocionant i esperada Allianz Jean Bouin de 5K o 10k. L'Allianz Jean Bouin és, com des de fa anys, el Campionat de Catalunya Universitari de 5K i de 10K, a més de formar part de la Lliga Universitària de Curses Populars. És una oportunitat única per combinar l'esport i la teva formació acadèmica!


Com pots obtenir aquests crèdits? És senzill. Quan t'inscriguis a l'Allianz Jean Bouin de 5k o 10K, assegura't de marcar la casella “Ets universitari?” i especifica el nom de la teva universitat al desplegable que apareixerà durant el procés d'inscripció.


Un cop estiguis inscrit, comunica't amb el Servei d'Esports de la teva universitat. Ells et guiaran a través del procediment necessari per aconseguir els teus crèdits optatius i t'informaran de quantes podries aconseguir.


No esperis més i assegura't la teva participació a l'Allianz Jean Bouin per gaudir d'una experiència esportiva única i sumar crèdits a la teva trajectòria acadèmica!