L’esport contra la violència masclista

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones: Manifest del Món de l'Esport contra la violència masclista

El pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La Generalitat de Catalunya, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i la Delegación del Gobierno a Catalunya, han renovat el seu ferm compromís per erradicar les violències masclistes i han consensuat un Manifest Institucional en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Des de l’ECU, volem dir que el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes i ens sumem al minut de silenci que es farà el pròxim 25 de novembre a les 12.00h.

Amb el Manifest del món de l’Esport, promogut pel Consell Català de l’Esport, es fa una crida a professionals i entitats esportives per sumar-se a aquest compromís en què es reivindica i es manifesta fermament el rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles, que s’han vist desgraciadament incrementades en aquests mesos de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Els darrers mesos han estat absolutament durs per a les dones i criatures que viuen en situacions de violència com, segurament, ho seran els mesos que vindran mentre duri la pandèmia. I ens dirigim als homes que esteu en contra d’aquestes violències i teniu coneixement que persones del vostre entorn les estan patint o exercint, perquè les rebutgeu i hi intervingueu. Als agressors, un recordatori: no hi haurà espai ni a l’esport ni arreu per a la impunitat.

Podeu sumar-vos al manifest a través d’aquest formulari: https://bit.ly/35F1wRi

Prou violències masclistes!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.