COMUNICAT OFICIAL ORGANITZACIÓ MONTESCATANO 2020

LA MONTESCATANO 2020 ES SUSPEN COM A MESURA RESPONSABLE DE PREVENCIÓ DEL COVID 19
Davant la situació que tots coneixem creiem que aquesta mesura és la millor opció responsable que podem prendre, la prova que s’havia de celebrar el diumenge 26 d’abril queda doncs suspesa i no es desplaça cap a finals d’any per la gran quantitat d’esdeveniments que ja estan ocupant aquestes dates.

Les inscripcions realitzades seran totalment valides per l’edició del any vinent, i permetrem el canvi de nom de les inscripcions ja realitzades aquest any durant el període d’inscripció del any vinent. En breu els inscrits rebreu un correu electrònic amb aquesta mateixa informació. En el cas de situacions particulars us podeu posar en contacte amb la direcció de la cursa fent servir el mateix correu electrònic enviat.

L’organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.