Adidas multiplica el seu compromís amb la lluita contra el plàstic en els oceans

Lluny d’acontentar-se amb les fites aconseguides l’any passat, adidas confirma el seu repte d’incrementar la donació milionària als programes educatius de Parley for the Oceans, que busquen conscienciar i educar a joves de tot el món sobre el problema dels plàstics, així com multiplicar la producció de material esportiu creat a partir de plàstic recuperat.

L’any passat la marca alemana va aconseguir recaptar un milió de dòlars gràcies a la iniciativa Run for the Oceans: per cada quilòmetre que qualsevol corredor registrava a la plataforma Runtastic, adidas va donar un dòlar als programes educatius de Parley for the Oceans. Els diners recaptats van ajudar a sensibilitzar a 100.000 joves que viuen en zones costaneres afectades per la contaminació de plàstics. A més amés, adidas va fabricar cinc milions de parells de sabatilles utilitzant plàstic reciclat dels oceans al 2018.

En aquest any 2019, adidas vol accelerar el ritme fabricant 11 milions de parells de sabatilles esportives amb residus de plàstic. A més a més, la campanya Run for the oceans d’aquest any vol unir a més corredors que mai per a córrer pels oceans: l’objectiu aquesta vegada és recaptar 1,5 milions de dòlars. A diferència de l’any passat, les labors d’educació no se centraran en les zones afectades pel plàstic, sinó que es crearà una plataforma de conscienciació per a una audiència global, Parley Youth Activist, que veurà la llum el pròxim 8 de juny.

Parley Youth Activist és una plataforma digital que comptarà amb un pla d’estudis digital per a dotar als seus usuaris amb les habilitats, eines i coneixements necessaris per a protegir els oceans. També actuarà com un espai en el qual els joves podran compartir idees i tenir accés a esdeveniments i mentors.
Run for the oceans, a Barcelona.

Arribar a 1,5 milions de km és el repte més ambiciós que adidas s’ha marcat fins avui. Per a aconseguir que tothom s’assabenti d’aquest projecte i animar a córrer al màxim nombre de persones possible, adidas ha triat 3 ciutats clau en les quals organitzarà grans esdeveniments Run for the Oceans i convocarà a milers de ciutadans a córrer pels oceans. Entre elles, Barcelona. La Ciutat Comtal serà l’escenari d’una sèrie d’activitats que adidas organitzarà durant tota la setmana amb la finalitat de conscienciar a tots els barcelonins sobre l’amenaça dels plàstics i les possibles sortides que podem donar-li. El programa final d’activitats i tots els detalls de l’esdeveniment Run for the Oceans es poden consultar al web https://www.adidas.es/runfortheoceans.

Aquest moviment finalitzarà el divendres 14 de juny amb un esdeveniment on 3.000 corredors recorreran la ciutat per a conscienciar sobre l’amenaça de la contaminació plàstica marina. La inscripció a aquest esdeveniment es pot realitzar a través d’aquest enllaç: https://www.adidas.es/rfto-bcn.

A més a més, del 11 al 13 de juny es portarà a terme una activitat esportiva i educativa destinada a alumnes de l’ESO que actualment cursen el programa Esports de Mar. Els joves formaran una cadena al front marítim, en què seleccionaran i classificaran residus extrets del fons del mar per bussejadors experts, amb l’objectiu de conscienciar-los dels problemes que causa el plàstic als oceans.

No deixis que passi, uneix-te al moviment!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.