Cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2016

La cerimònia de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2016 se celebrarà el pròxim dijous 29 de setembre a les 20.30 al CEM La Marbella

L’acte, que serà presidit pel Dr. Josep A. Planell, rector de la UOC i comptarà amb les intervencions del director del Consell Català de l’Esport, el Sr.Antoni Reig i el rector de la UAO, el Dr.Carlos Pérez del Valle, serà el final d’una edició plena d’èxits per a l’Esport Català Universitari: la consolidació a Igualada de la marca “Vila Esportiva Universitària”, l’èxit de la segona edició de la UNIRUN, la incorporació dels esports electrònics, l’ampliació de la programació al Saló de l’Ensenyament o el gran paper dels nostres representants als EUSA Games a Rijeka.

Durant la celebració, s’entregarà el relleu de la coordinació per als Campionats de Catalunya Universitaris 2017 a la Universitat Abat Oliba, que entoma el lideratge dels campionats per al curs 2016/17. A més, es reconeixeran els esportistes més destacats del curs passat amb l’entrega d’un guardó commemoratiu.Relleu dels Campionats de Catalunya Universitaris


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.