Obertes les inscripcions a la Jornada de Platja

Com és tradició quan arriba el bon temps, arriba el Campionat de Catalunya Universitari d’Esports de Platja el pròxim divendres 6 de maig. Els esportistes que hi participin al campionat, que enguany se celebra a Platja d’Aro, podran competir en futbol platja, voleibol platja, handbol platja, rugbi platja i ultimate frisbee. A més, podran practicar tennis platja o futvolei, fora de competició.

La jornada s’iniciarà a les 08.30 h i suposarà 12 hores ininterrompudes d’esport, fins a les 20.00h, hora prevista d’entrega de trofeus. A més, pels que vulguin gaudir d’un cap de setmana ple d’esport, dissabte i diumenge estan programades un munt d’activitats a Platja d’Aro. No us ho perdeu!

 

10308579_646662712069294_5885931548376875592_n

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.