Milena Chkripeska i Jorge de Andrés guanyadors de CCU Mitja Marató

Milena Chkripeska i Jorge de Andrés Sánchez han estat els guanyadors del Campionat de Catalunya Universitari 2016 de Mitja Marató que s’ha celebrat el diumenge 13 de desembre.

La prova, que s’ha disputat per primer cop a la Mitja Marató de Vilanova amb una alta participació universitària, ha transcorregut sense cap incident i els participants han pogut gaudir d’un dia esplèndid i un ambient molt festiu.

La guanyadora de la categoria femenina universitària, Milena Chkripeska, de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat també la guanyadora absoluta amb un temps 1:26:03. Al podi universitari l’han acompanyat la Jéssica Bonet Bonet i la Rhea Colvin, ambdues de la Universitat de Barcelona, amb uns temps d’ 1: 29:01 i 1:38:24 respectivament.

En la categoria masculina, Jorge de Andrés Sánchez, de la Universitat Oberta de Catalunya, amb 1:15:06, ha assolit el primer lloc del podi, seguit de prop per Alfred Castillejo Bermejo de la Universitat Politècnica de Catalunya (1:15:38) i de Jota Serrano Núñez, de la Universitat Ramon Llull (1:20:06).

Enhorabona!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.