Final de la primera jornada del Campionats

Aquest dimecres va acabar la tercera setmana de competicions dels Campionats de Catalunya Universitaris 2016. El complex esportiu Les Comes d’Igualada va viure les jornades de voleibol femení (dimarts) i voleibol masculí (dimecres), tancant així la primera ronda dels Campionats.

La competitivitat va ser el segell d’aquests dos dies de voleibol: dels nou equips que participen en la categoria femenina, la UAB, actual campiona, la UdG i la UB van aconseguir mantenir-se invictes sense perdre cap set. En categoria masculina vam veure partits molt igualats i molts tie breaks. La UB es col·loca, un cop més, a la primera posició de la taula, després de cedir un únic set en el partit que la va enfrontar contra la UPC. Aquesta última, tanmateix, la vigila de prop en segona posició, seguides per la UdL, la URL i la URV. Amb una situació tan ajustada, haurem de veure com es desenvolupa la jornada del febrer per saber quines universitats es classifiquen per les fases finals.  2015-12-02 09.24.58


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.