La UVic-UCC passa el relleu de la coordinació dels Campionats de Catalunya Universitaris a la UIC

15281236850_afc6c1bd40_m07.10.2014 Avui ha tingut lloc a la UVic l’acte de cloenda de la 29 edició dels Campionats de Catalunya Universitaris, coordinats per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. L’ha presidit el Rector, Jordi Montaña, acompanyat per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Durant la sessió el Rector ha fet lliurament simbòlic del relleu de la coordinació dels campionats del curs 2014-15 a la Universitat Internacional de Catalunya, relleu que ha recollit el vicerector d’Ordenació Acadèmica, Jaume Armengou.
En els Campionats de Catalunya Universitaris d’enguany han comptat amb 2.353 estudiants de les 12 universitats catalanes que han participat en esports d’equip i esports individuals (889 en categoria femenina, 1.368 en categoria masculina i 96 en categoria mixta). Hi ha hagut 134 equips en total que han participat a les disciplines següents: bàsquet, handbol, futbol sala, futbol 11, futbol 7. hoquei patins, waterpolo, volei, bàsquet 3×3, handbol platja i futbol platja. La universitat que més equips ha aportat ha estat la Universitat de Barcelona, mentre que la universitat amb més esportistes individuals ha estat la UAB.
Les competicions s’han disputat en 13 poblacions catalanes:  Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Cerdanyola, Esplugues de Llobregat, Castelldefels, La Molina, Cambrils, El Vendrell, Sang Cugat del Vallès, Banyoles i Vic.
El medaller ha estat encapçalat per la UB, amb 76 medalles, seguit per la UAB amb 47, la UPC amb 46, la UdL amb 35, la UdG amb 35, la URV amb 28, la UVic amb 18; la URL amb 17, la UOC amb 4 i la UAO amb 3.
Els millors esportistes universitaris absoluts han estat Carolina Carbonell de la UPF, de futbol sala i Lluc Farrera de la UB, atleta de mig fons i cros.
En els parlaments institucionals, Ivan Tibau ha volgut fer constar l’impuls de la Secretaria General de l’Esport a l’esport universitari, mentre que el Rector Jordi Montaña, ha agraït a tots els Serveis d’Esports de les universitats catalanes la labor que estan fent en benefici de l’esport universitari i ha desitjat a la Universitat Internacional de Catalunya tot l’encert en la coordinació dels campionats d’aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.